Hygien

Biërka Veda - Ayurveda

https://bierkaveda.se/

Medimix Anti Pimple Facewash är en ansiktstvätt som uppfyller alla krav du kan ställa på en modern Facewash. Den är djuprengörande och mycket effektiv för acnedrabbad hy.

Medimix Anti Pimple FaceWash 50 ml är dessutom förstärkt med sex noggrant utvalda ayurvediska örtextrakt, som långsiktigt hjälper din hud att hantera omgivningens påfrestningar.

Medimix Bodywash Classic 18 Herbs har alla goda egenskaper som den ursprungliga ayurvediska hårdtvålen.

Örtblandningen 18 Herbs är kraftfullt balanserande och har sedan urminnes tid använts mot en mängd olika hudåkommor; eksem, klåda, torr hud, acne, svampinfektioner och mjäll är några exempel.

Den enda tvål du behöver då den både ger näring, vård och lindring! Kommer i smidig 300 ml pumpflaska.

Medimix Bodywash Moisturising Lakshadi är framtagen för dig med torr hud.

Lakshadioljan innehåller örter som stimulerar de tunna blodkärlen längst ut i huden. På så sätt kommer man åt att balansera talgkörtlarna, som ju står för hudens naturliga återfuktning.

Kommer i smidig pumpflaska på 300 ml. 

Khadi Natural Herbal Hair Color Neutral är en färglös, förhöjande behandling för ditt hår.
Den kan användas på alla typer av hår och för alla typer av hårfärger eftersom det inte färgar håret utan bara förbättrar färgen och strukturen på det. Hennan skänker också glans till ditt hår, och gör det starkt och mjukt som siden samtidigt som det vårdar din hårbotten. 

Khadi Natural Herbal Hair Color Black färgar håret en intensiv svart ton utan röda eller blåa nyanser. Färgbehandlingen är 100% naturlig och vegansk.

Resultatet av hennafärgning är alltid unikt utifrån ursprunglig färg och eventuell mängd av gråa strån. Khadi Natural Henna Black passar bäst för medelblont till mörkt hår. Då får du en blank, varm svart till intensiv korpsvart.

Hennafärgen är 100% naturlig och vegansk och innehåller effektiva ingredienser som Indigo, Henna och Amla. Som en färgglasyr ligger växtpigmenten runt varje enskilt hårstrå och vårdar det. Helt utan syntetiska tillsatser som ammoniak, peroxider eller azofärger.

Medimix 18 Herbs Classic tvål är den ursprungliga ayurvediska tvålen. Den är något så ovanligt som en traditionell naturtvål, tillverkad helt i enlighet med de strikta ayurvediska föreskrifterna och absolut fri från såväl animaliska som processade fetter.

Istället använder man ren Cocos nucfera (cocosnöts) olja och Elaeis guineesisolja. Inga kemiska tillsatser används heller under tillverkningen. Tack vare den traditionella tillverkningsmetoden lämnas det mjukgörande, naturliga glycerinet kvar i tvålen och tillsammans med örtblandningen 18 Herbs återfuktas huden direkt vid tvättillfället.

Örtblandningen 18 Herbs är kraftfullt balanserande och har sedan urminnes tid använts mot en mängd olika hudåkommor; eksem, klåda, torr hud, acne, svampinfektioner och mjäll är några exempel.

Medimix Turmeric & Argan Oil är mycket rik på E-vitamin i kombination med andra antioxidanter.

Turmeric (gurkmeja) är en kraftig antioxidant som används på många olika sätt inom ayurveda. Den sägs vara effektiv mot rynkor och ha en föryngrande verkan.

Arganoljan är ett nytt inslag i ayurveda och kommer ursprungligen från Marocko. Den kallas ofta för "öknens guld" och har använts som hudvård av berberkvinnorna under årtusenden. Modern forskning har visat att Arganoljans näringsprofil är minst sagt häpnadsväckande.

Det rika innehållet av E-vitamin i kombination med enkel- och fleromättade fettsyror, karotenoider, triterpener samt unika fytosteroler kan påverka hudcellernas ämnesomsättning. Alla dessa bioaktiva ämnen bildar en förening som stödjer hudcellernas normala funktioner, ger näring och hjälper redan utsatt hud att komma på bättringsvägen. Vid varaktig användning är detta ett oslagbart recept på en tvål som stödjer och föryngrar din hud!

Medimix Moisturising Lakshadi Oil är en modern glycerintvål, speciellt utformad för torr hud.


Underbart nog fungerar den också mot acne. Det här beror bland annat på att Lakshadioljan innehåller flera kärlvidgande örter, som stimulerar de tunna blodkärlen längst ut i huden. På så sätt kommer man åt att balansera talgkörtlarna, som ju står för hudens naturliga återfuktning.

Det ökade blodfödet i huden kan också stimulera avsomnade hårsäckar, vilket kan vara bra mot håravfall.