Trixas öden & äventyr

Harmoniexpo var över förväntan, vi fick flera trevliga besök av nära och kära, min lillasyster med dotter, min äldsta/längsta barndomsvän och hon som jag behöll när hon och sonen flyttade isär och hennes nya kille. Vi sålde rätt bra och träffade många andra deltagare som vi inte sett sen vi var där sist för två år sedan.

Om inget händer med restriktionerna så kommer det att bli harmoniexpo sista helgen i oktober, vi är anmälda och håller tummarna för att det ska gå att genomföra den här gången. Då hoppas jag att vi får möta alla våra trevliga kunder igen.

Jag insåg härom veckan att jag sålt slut på mina solfjädrar och eftersom värmen verkade hålla i sig så bestämde jag mig för att fylla på mitt lager lite, så nu är det påfyllt solfjädrar, vindspel i bambu, lite fler sorters rökelse, väggvepor och väskor.

Det känns som att vi går mot ljusare tider både bildligt mot sommaren och mot vaccinering och större öppenhet, vi kan väl hoppas på det.

Eftersom den äldre delen av personalen, fortfarande får lov att hålla sig hemma och vi andra ska jobba hemifrån om vi kan, har jag kommit överens med mitt lönearbete att jag jobbar från butiken torsdagar och fredagar ett tag framöver.
Från och med nästa vecka 14 januari så har vi öppet i butiken 10.00-18.00 torsdag och fredag.

2017 i augusti ringde Håkan till mig och frågade om jag ville köpa det han hade kvar. Han skulle sluta dreja och sälja av allt, de skulle sälja huset och flytta till sonen i Göteborg, gå på fiskrestauranger och ha det bra. Vi åkte upp till Leksand och köpte 2 tält, en del av deras kläder och det som fanns kvar av den här sortens keramik. ...

Oroliga tider

26.03.2020

I dessa tider av sjukdom och karantänsregler så har vi valt att skicka hem den äldre delen av personalen med påföljd att vi numera bara har öppet torsdag och fredag, sporadiskt kommer vi att ha öppet på lördagar men inga bestämda öppettider så vill ni komma förbi på en lördag så är ni välkomna.

Nu var det ett tag sedan jag skrev något här, vi har varit på Formex och shoppat lite nya kläder, nya gudafigurer, rökelsehållare, rökelse mm.

Är ni bjudna på medeltidsbröllop i sommar, funderar på att åka på medeltidsveckan i Visby någon annan trevlig marknad eller lajv? Känner ni att ni inte har kläder som passar?

Nu har vi fått hem lite schampo och balsam för 135:- styck, större förpackning av Face Wash för 75:- och menskopp för 175:-, det ska bli spännande att se hur det går att sälja dem.