Trixas öden & äventyr

Insåg att det var väldigt länge sen jag skrev nåt här, tyvärr hittade vi inga skinnväskor i Rom som vi hoppades på, försäljarna kanske gett upp under pandemin.

Den 16 - 21 juni åker jag på semester till Rom, då kommer Margaretha att vara på plats men eftersom hon inte är så "morgonpigg" så kommer hon att ha öppet 12 - 18 så kom gärna in och håll henne sällskap då.

Jubileum

25.02.2022

1 mars är det 8 år sedan vi öppnade butiken i hantverksbyn, hur har det gått då kanske ni undrar. Det beror lite på hur man ser det, en dyr hobby tycker en del, ett skönt avbrott till lönearbetet tycker jag. Under sista året har vi ju fixat så jag kan sköta mitt lönearbete i butiken, på gott och ont,...

Julgåva

08.12.2021

Eftersom du som ska välja julgåva hos Borlänge Kommun nu kan välja presentkort hos oss mindre butiker i Borlänge, bland annat Mösgårn, Green Living och Muskelbyrån i Hantverksbyn så har jag ökat mina öppettider till onsdag till Fredag 10 - 18.
Hoppas vi ses

Harmoniexpo var över förväntan, vi fick flera trevliga besök av nära och kära, min lillasyster med dotter, min äldsta/längsta barndomsvän och hon som jag behöll när hon och sonen flyttade isär och hennes nya kille. Vi sålde rätt bra och träffade många andra deltagare som vi inte sett sen vi var där sist för två år sedan.

Om inget händer med restriktionerna så kommer det att bli harmoniexpo sista helgen i oktober, vi är anmälda och håller tummarna för att det ska gå att genomföra den här gången. Då hoppas jag att vi får möta alla våra trevliga kunder igen.

Jag insåg härom veckan att jag sålt slut på mina solfjädrar och eftersom värmen verkade hålla i sig så bestämde jag mig för att fylla på mitt lager lite, så nu är det påfyllt solfjädrar, vindspel i bambu, lite fler sorters rökelse, väggvepor och väskor.

Det känns som att vi går mot ljusare tider både bildligt mot sommaren och mot vaccinering och större öppenhet, vi kan väl hoppas på det.

Eftersom den äldre delen av personalen, fortfarande får lov att hålla sig hemma och vi andra ska jobba hemifrån om vi kan, har jag kommit överens med mitt lönearbete att jag jobbar från butiken torsdagar och fredagar ett tag framöver.
Från och med nästa vecka 14 januari så har vi öppet i butiken 10.00-18.00 torsdag och fredag.

2017 i augusti ringde Håkan till mig och frågade om jag ville köpa det han hade kvar. Han skulle sluta dreja och sälja av allt, de skulle sälja huset och flytta till sonen i Göteborg, gå på fiskrestauranger och ha det bra. Vi åkte upp till Leksand och köpte 2 tält, en del av deras kläder och det som fanns kvar av den här sortens keramik. ...