Trixas öden & äventyr

Jag insåg härom veckan att jag sålt slut på mina solfjädrar och eftersom värmen verkade hålla i sig så bestämde jag mig för att fylla på mitt lager lite, så nu är det påfyllt solfjädrar, vindspel i bambu, lite fler sorters rökelse, väggvepor och väskor.

Det känns som att vi går mot ljusare tider både bildligt mot sommaren och mot vaccinering och större öppenhet, vi kan väl hoppas på det.

Eftersom den äldre delen av personalen, fortfarande får lov att hålla sig hemma och vi andra ska jobba hemifrån om vi kan, har jag kommit överens med mitt lönearbete att jag jobbar från butiken torsdagar och fredagar ett tag framöver.
Från och med nästa vecka 14 januari så har vi öppet i butiken 10.00-18.00 torsdag och fredag.

2017 i augusti ringde Håkan till mig och frågade om jag ville köpa det han hade kvar. Han skulle sluta dreja och sälja av allt, de skulle sälja huset och flytta till sonen i Göteborg, gå på fiskrestauranger och ha det bra. Vi åkte upp till Leksand och köpte 2 tält, en del av deras kläder och det som fanns kvar av den här sortens keramik. ...

Oroliga tider

26.03.2020

I dessa tider av sjukdom och karantänsregler så har vi valt att skicka hem den äldre delen av personalen med påföljd att vi numera bara har öppet torsdag och fredag, sporadiskt kommer vi att ha öppet på lördagar men inga bestämda öppettider så vill ni komma förbi på en lördag så är ni välkomna.

Nu var det ett tag sedan jag skrev något här, vi har varit på Formex och shoppat lite nya kläder, nya gudafigurer, rökelsehållare, rökelse mm.

Är ni bjudna på medeltidsbröllop i sommar, funderar på att åka på medeltidsveckan i Visby någon annan trevlig marknad eller lajv? Känner ni att ni inte har kläder som passar?

Nu har vi fått hem lite schampo och balsam för 135:- styck, större förpackning av Face Wash för 75:- och menskopp för 175:-, det ska bli spännande att se hur det går att sälja dem.

Nu pågår Formex vårmässa för fullt men vi är tyvärr inte där, det kommer nog in lite nyheter framöver ändå ska ni se.

Lördag den 6 oktober 10 - 16, blir det marknad här i byn med olika hantverkare och en kör som kommer att sjunga lite på en av gårdarna.
Låter det intressant så får du gärna höra av dig om du vill vara med, det kostar 100:- om du tar med eget bord och om du behöver bord med tak så har vi några kvar att hyra ut för 500:- styck....