Trixas öden & äventyr

På årets Tuna Ting kommer vi att ha två platser, dels den vanliga och dels ett tält vi kallar "barn och begagnat". där hittar ni alla våra barnkläder, leksaker, träsvärd, huvudkransar, stenar, snäckor, godis och dessutom begagnade kläder.

Efter att byggt marknadsstånd och stått på marknad i tre dagar med runt 30 graders värme så var det skönt att komma hem och få sova i egen säng och duscha, På bilden ser det ut som om att det fanns några små moln men det var inget vi märkte.
Försäljningsmässigt så var det så där, det gick runt...

Ny hemsida

28.05.2018

Arbetet med den här sidan har ju hållit på ett tag, men nu har jag tagit bort pekningen till den gamla sidan som jag haft sedan 2005 när jag öppnade butik första gången och snart kommer det vara den här sidan man hamnar på när man söker på ateljetrixa.se vi har ju även haft mösgårn.se men den kommer inte att finnas kvar längre....

Det märks att det bara är en vecka kvar till Leksands medeltidsmarknad nu, Våra stamkunder kommer in och hejar och pratar nästan varje dag, vi får hoppas att det bli "lagom" fint väder nästa helg, det är inte kul att frysa i tre dagar eller stå i regnväder, men är det för varmt så blir det också jobbigt och kunderna går som Zombies med tom blick. ...

Nu har det varit högsommarvärme ett tag och getingarna surrar ut och in ur butiken, själv står jag utanför och hoppas på att den ska flyga ut och jag ska slippa bli stucken den här gången. Den där glassen jag funderade på får nog ligga kvar i frysfacket.

Det kom ett brev från de gamla arrangörerna att det inte skulle bli någon marknad i år. Då tänkte vi att det var ganska skönt att vi skulle slippa offra tre semesterdagar för att bygga upp alltihop, stå ute och frysa, eller svettas i tre dagar för att sedan packa ihop alltihop igen.

I dag har jag beställt annons på Borlänge kartan som kommer att finnas på Kupolen, hotell och hos oss alla som annonserar i den, Vi får hoppas att det innebär att det hittar in lite turister i sommar, vi finns ju med på en reklamtavla på Mellsta Camping också.