Trixas öden & äventyr

Oroliga tider

26.03.2020

I dessa tider av sjukdom och karantänsregler så har vi valt att skicka hem den äldre delen av personalen med påföljd att vi numera bara har öppet torsdag och fredag, sporadiskt kommer vi att ha öppet på lördagar men inga bestämda öppettider så vill ni komma förbi på en lördag så är ni välkomna.

Nu var det ett tag sedan jag skrev något här, vi har varit på Formex och shoppat lite nya kläder, nya gudafigurer, rökelsehållare, rökelse mm.

Är ni bjudna på medeltidsbröllop i sommar, funderar på att åka på medeltidsveckan i Visby någon annan trevlig marknad eller lajv? Känner ni att ni inte har kläder som passar?

Nu har vi fått hem lite schampo och balsam för 135:- styck, större förpackning av Face Wash för 75:- och menskopp för 175:-, det ska bli spännande att se hur det går att sälja dem.

Nu pågår Formex vårmässa för fullt men vi är tyvärr inte där, det kommer nog in lite nyheter framöver ändå ska ni se.

Lördag den 6 oktober 10 - 16, blir det marknad här i byn med olika hantverkare och en kör som kommer att sjunga lite på en av gårdarna.
Låter det intressant så får du gärna höra av dig om du vill vara med, det kostar 100:- om du tar med eget bord och om du behöver bord med tak så har vi några kvar att hyra ut för 500:- styck....

Torsdag och fredag nästa vecka 23 och 24 augusti kommer det att vara stängt på Mösgårn, för då åker vi på Formex mässan för att göra lite beställningar och kanske hittar nått nytt att lägga till sortimentet i vår lilla, men välfyllda butik.

Hoppas ni alla överlevt i värmeböljan, vi kämpar på med öppna fönster och golvfläkt, tankeförmågan har väl inte legat på topp men nu har vi fyllt på träsvärden, som tog slut på Tuna Ting.

Vi har fyllt på en del som tagit slut och utökat sortimentet med fler Medimix produkter, så nu finns det även intimtvål i sortimentet. ...

På årets Tuna Ting kommer vi att ha två platser, dels den vanliga och dels ett tält vi kallar "barn och begagnat". där hittar ni alla våra barnkläder, leksaker, träsvärd, huvudkransar, stenar, snäckor, godis och dessutom begagnade kläder.

Efter att byggt marknadsstånd och stått på marknad i tre dagar med runt 30 graders värme så var det skönt att komma hem och få sova i egen säng och duscha, På bilden ser det ut som om att det fanns några små moln men det var inget vi märkte.
Försäljningsmässigt så var det så där, det gick runt...