Trixas öden & äventyr

Nu var det ett tag sedan jag skrev något här, vi har varit på Formex och shoppat lite nya kläder, nya gudafigurer, rökelsehållare, rökelse mm.

Är ni bjudna på medeltidsbröllop i sommar, funderar på att åka på medeltidsveckan i Visby någon annan trevlig marknad eller lajv? Känner ni att ni inte har kläder som passar?

Nu har vi fått hem lite schampo och balsam för 135:- styck, större förpackning av Face Wash för 75:- och menskopp för 175:-, det ska bli spännande att se hur det går att sälja dem.

Det märks att det bara är en vecka kvar till Leksands medeltidsmarknad nu, Våra stamkunder kommer in och hejar och pratar nästan varje dag, vi får hoppas att det bli "lagom" fint väder nästa helg, det är inte kul att frysa i tre dagar eller stå i regnväder, men är det för varmt så blir det också jobbigt och kunderna går som Zombies med tom blick. ...

Nu har det varit högsommarvärme ett tag och getingarna surrar ut och in ur butiken, själv står jag utanför och hoppas på att den ska flyga ut och jag ska slippa bli stucken den här gången. Den där glassen jag funderade på får nog ligga kvar i frysfacket.

Det kom ett brev från de gamla arrangörerna att det inte skulle bli någon marknad i år. Då tänkte vi att det var ganska skönt att vi skulle slippa offra tre semesterdagar för att bygga upp alltihop, stå ute och frysa, eller svettas i tre dagar för att sedan packa ihop alltihop igen.

I dag har jag beställt annons på Borlänge kartan som kommer att finnas på Kupolen, hotell och hos oss alla som annonserar i den, Vi får hoppas att det innebär att det hittar in lite turister i sommar, vi finns ju med på en reklamtavla på Mellsta Camping också.